Menu

Den nye sæson - afsnit 1 af 2

Nikolaj Brandt
18. marts 2016 kl. 16:48
Artikel 1 af 2.

De kommende to fredage vil der være ny læsning til alle Frem-folk, da vi indleder forårssæsonen med at stikke en finger i jorden, og se på hvad der er sket de seneste par måneder. 
Denne artikel er nr. 1 af i alt 2 artikler - næste artikel kommer fredag d. 25 marts. 2016. 

I første artikel vil vi se på alle de ting som er sket "udenfor" fodboldbanen, og i anden artikel ser vi nærmere på den nye sæson, holdene, trænerne og ikke mindst forårets puljer. 

 

Vi starter med den største begivenhed af dem alle: 

Jens Chr. "Krænni" Hjermitslevs fødselsdag i Hjørring AIK Frem


For de fleste mennesker er navnet Krænni, synonym med klubben Hjørring AIK Frem og for Hjørring AIK Frem er Krænni mere end blot et medlem af klubben, og uden at overdrive har Krænni stortset tilbragt hele sit liv i Hjørring AIK Frem.

Derfor var det også en stor ære for Hjørring AIK Frem, at være stedet hvor Krænni skulle fejre sin 60 års fødselsdag, fredag d. 12. februar 2016 (Krænni blev 60 onsdag d. 10. februar 2016).
Og det skulle vise sig at blive en lidt større aften, end først antaget.. 

Allerede onsdagen inden (hvor Krænni havde fødselsdag), blev Krænni udnævnt som æresmedlem af klubben, og fik overrakt medlemsskabet af formand Jørgen Kohler: 

Den skarpe seer bemærker nok allerede det store tv-hold, som er på billedet, og det er selvfølgelig folkene fra TV2Nord som har lavet ikke bare et, men to indslag om Krænnis gang i Hjørring AIK Frem. 
Indslagene vises på TV2Nord d. 7.- og 14. maj, og vil være en del af 19:30-udsendelsen. 

At blive æresmedlem af Hjørring AIK Frem var selvfølgelig blot en start på 'festen'.
Fredag aften fortsatte begivenhederne:

Vi lader billederne tale for sig selv:

 


Som det kan ses på billederne ovenfor, modtog Krænni også DBUs sølvnål, og er dermed den ene af blot to klubmedlemmer, som har modtaget denne i Hjørring AIK Frem (under 'Om klubben' og i 'modtager af sølvnålen', kan alle modtagere ses i Hjørring AIK Frem's historie)

På aftenen var både Hjørrings borgmester Arne Boelt og formanden for DBU Jesper Møller, mødt op for at sige tillykke - flot og stort. 

Hvis man ikke allerede har læst artiklen fra DBU, så gør det her: 
http://www.dbu.dk/Nyheder/2016/Februar/Frivillig_Hjoerring#LPLxW024hPmwZiH6.01 

 

Hvis vi springer videre i festlige begivenheder, var årets kåringer også en herlig aften: 

Årsfesten i Hjørring AIK Frem 2015


Som altid er Årsfesten altid en virkelig god aften i Hjørring AIK Frem. Denne aften er unge som gamle, damer som mænd, samlet for at hylde fællesskabet i Hjørring AIK Frem. Aftenen bød som altid på god mad og godt selvskab, og så selvfølgelig en masse priser, til de personer som har ydet en stor indsats i løbet af året. 

Det er også på denne aften at årets FREM'er kåres: 
Årets FREM'er 2015 blev Nikolaj Brandt

De mange kåringer kan ses nedenunder: 

 

Næste begivenhed var turen til København: 

Landkampen imellem Danmark og Sverige


En af ting som vægter meget højt i Hjørring AIK Frem, er vores fællesskab. Derfor er mange af de årlige begivenheder som finder sted, noget af det som mange vil med til.

En af dem var landskampen i Parken, hvor Danmark skulle møde naboerne fra Sverige. Kampen gider vi ikke snakke en masse om, men defor skal i ikke snydes af et par billeder fra turen:

 

 

Næste fredag tager vi og kigger på forårets puljer og hvordan det hele skal forløbe sig. 
Allerede nu kan det også nævnes at der er kommet nye udskiftningsbokse, så Frem Parken har aldrig set pænere ud. 

Luk